Säännöt


Ilmoittautuminen

Kursseille voit ilmoittautua sähköisellä ilmoittautumislomakkeella Viva Balansia!:n nettisivuilla. Voit ilmoittautua myös suoraan tunnilla mikäli kurssilla on vielä tilaa. Ilmoittautuessa tulee aina täyttää ilmoittautumislomake. Alle 12-vuotiaiden oppilaiden vanhempien yhteystiedot tulisi myös ilmoittaa lasten ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen on aina sitova! Voit kuitenkin perua ilmoittautumisesi ennen kauden alkua kirjallisesti. Tiiviskursseihin ilmoittautumisen voi perua kahta viikkoa ennen kurssin alkua.  


Maksut

Laskun tanssitunneista saat ensimmäisillä tunneilla opettajaltasi. Kurssimaksut on maksettava annettuun eräpäivään mennessä tilisiirrolla tai käteisellä kurssin vetäjälle. Muista maksujärjestelyistä on neuvoteltava ohjaajan kanssa. Kurssimaksu maksetaan yhdessä erässä, ellei siitä erikseen toisin sovita. Jos kurssimaksu maksetaan useammassa erässä lisätään laskuun 5 € (pankki- ja kirjanpitokuluja) /maksettu erä (lukuunottamatta ensimmäistä erää). Myöhästyneistä kurssimaksuista perimme 5 € maksumuistutuslisän sekä viivästyskoron 11%. Kurssimaksu on perintäkelpoinen.

Kertamaksu on maksettava tunnin alussa, mieluiten tasarahalla. Maksetut kertamaksut hyvitetään kurssimaksusta, jos harrastaja kesken kauden päättää lunastaa koko kurssin.

Mikäli kurssi-ilmoittautumista ei ole peruttu anettuun päivämäärään mennessä, ilmoittautuja on velvollinen maksamaan varaamansa paikan kurssilla. Kurssimaksuja ei palauteta. Jos harrastaja ei voi jatkaa kurssia loppuun esim. sairastumisen vuoksi, kurssipaikan voi luovuttaa toiselle, itse etsimälleen harrastajalle. Harrastaja voi siirtyä myös toiseen ryhmään, jos tunnilla on tilaa. Vaihdoksista on aina ilmoitettava ohjaajalle.


Kurssimaksujen alennukset

Opiskelijat saavat voimassa olevaa opiskelijakorttia tai opiskelijatodistusta näyttämällä ilmaisen käyntikerran haluamalleen kauden vkotunnille (käyntikertaa ei voi vähentää kurssimaksusta). Alennus koskee kausimaksun maksaneita.

Samasta perheestä/osoitteesta samalla laskulla maksavat saavat 10% alennuksen toisesta (toisesta saman perhekunnan henkilöstä) kurssista. Toiseksi kurssiksi lasketaan lyhyempi tunti.


Poissaolot

Harrastajalla on oikeus käydä korvaamassa mahdolliset poissaolokerrat lukujärjestyksen muilla tunneilla kuluvan kauden aikana mikäli tunneilla on tilaa. Poissaoloja voi korvata myös etukäteen. Harrastaja on itse vastuussa omien poissaolojensa korvaamisessa määräajan sisällä.   

Tanssitunneille osallistuminen tulisi olla mahdollisimman säännöllistä, jotta kehittyminen harrastuksessa olisi mahdollista. Jos kuitenkin joudut olemaan paljon poissa ja tunti alkaa vaikuttaa liian vaativalta, kannattaa keskustella asiasta opettajan kanssa!  Kausimaksuasiakkaana voit myös kysyä opettajaltasi edullista kertaustuntia (30-60 min), jos tunnet että poissaolojen takia on hankala pysyä ryhmän tahdissa. Katso tarkemmin Hinnasto-sivulta.  


Ajankohdat, jolloin tunteja ei pidetä


- Vko 10

Lapset

Jotta kaikilla harrastajilla olisi mahdollisuus rentoutua ja keskittyä opetukseen, toivomme ettei kurssille osallistumattomia lapsia tuoda tunneille. Jos joskus on kuitenkin välttämätöntä ottaa lapsi tunnille mukaan, hänelle on varattava hiljaista tekemistä.

Vanhemmilla on vastuu lapsistaan ennen tanssitunnin alkamista ja tunnin päätyttyä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulisi alle 12-vuotiaiden lasten vanhempien yhteystiedot ilmoittaa.


Vakuutus

Harrastajat eivät ole vakuutettuja Viva Balansian puolesta. Voit ottaa halutessasi henkilökohtaisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen vakuutusyhtiöstäsi. Opettajien tehtävänä on neuvoa liikkeiden oikeat ja turvalliset suorittamistavat. Jos kuitenkin tunnet kipua, sano asiasta heti opettajallesi!

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus:
Salasana: