Opettajat

Heli Viitalahti on suorittanut tanssijan (2001), urheiluhierojan (2003) ja fysioterapeutin (2008) tutkinnot.
Heli on harrastanut tanssia monipuolisesti lapsesta lähtien; mm. disco- ja showtanssia, kilpatanssia, balettia, modernia tanssia, jazzia, flamencoa ja itämaista tanssia. Hän aloitti itämaisten tanssien harrastamisen Lempi Hakkaraisen johdolla Joensuussa 1994.

Heli on vetänyt itämaisen tanssin tunteja vuodesta 1997 ja lattareita vuodesta 2001 alkaen. Vuosina 2001 ja 2003–2004 hän on tanssinut helsinkiläisen Masrah ry:n riveissä ja tärkeimpinä itämaisen tanssin opettajinaan Heli pitää Saara Soikkelia sekä Sirke Seppästä. Lisäksi Heli on toiminut BodyBalance – ohjaajana vuosina 2004 - 2007. Hän vetää tanssitunteja Joensuun lisäksi myös Polvijärvellä, Outokummussa ja Liperissä. Heli kouluttautui kesällä 2006 ClassicPilates – ohjaajaksi, tammikuussa 2007 EtnoBik® -ohjaajaksi sekä kävi myös Bollywood koulutuksen maaliskuussa 2007. Syksyllä 2007 hän aloitti Tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot.

Helin tunneilla perehdytään tekniikkaan huolella unohtamatta kuitenkaan tanssiin eläytymistä ja hyvää tuulta.


 

Janne Kärnä on koulutukseltaan fysioterapeutti sekä F.A.F. personal trainer. Janne siirtyy kokopäiväisesti VivaBalansia Oy:n palvelukseen 14.9.2009 alkaen. Häntä voi palkata erinäisiin liikuntaan ja terveyteen liittyviin konsultointitehtäviin tuntiyrittäjäperiaatteella niin lyhyisiin kuin pidempiinkin työtehtäviin. Aikaisemmin hän on toiminut mm. johtajana useissa liikuntakeskuksissa (Helsinki, Espoo ja Tampere). Janne vetää myös spinning-tunteja, laatii kuntosaliohjelmia sekä kouluttaa ohjaajia. 


Jannella on monipuolinen urheilutausta, mm. yleisurheilusta on SM-mitaleita ja lajivalmennustutkintoja löytyy yli kymmenestä lajista. Janne aloitti kilpatanssin harrastamisen ja kilpailemisen vuonna 1990 ja on edennyt kilpatanssiharrastuksessaan C-luokkaan asti. Hän on kehittänyt lattaribic-idean vuonna 1998, josta alkoi varsinainen latinobuumi liikuntaympyröissä. Jannen tapaa tiiviskursseilla sekä viikkotunneilla lattareitten merkeissä. Janne on rento ja innostava ohjaaja, jonka tunneilla hiki virtaa ja mieliala kohenee!

Riina Korhonen on tanssinut flamencoa vuodesta 1996 useiden suomalaisten ja espanjalaisten ammattilaisten johdolla sekä Suomessa että Espanjassa; mm. Granadassa ja Malagassa. Hän on harrastanut aikaisemmin myös klassista balettia, jazzia sekä nykytanssia. 

Riina on opettanut flamencoa 2000-luvun alusta lähtien Itä-Suomen alueella eri tanssikouluissa ja -yhdistyksissä. Hän on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä flamencoa Pohjois-Karjalan alueella mm. Joensuun flamencoyhdistys ry:n yhtenä perustajajäsenistä. 

Koulutukseltaan Riina on fysioterapeutti. Rumbita® - ja ChiBall- ohjaajakoulutukset Riina on suorittanut 2007 sekä tanssipedagogiikan erikoistumisopinnot 2007-2010 Jyväskylän avoimessa yliopistossa. 

 Riina on äitiyslomalla vuodesta 2014.
  Suvi Tuominen is a professional oriental dance teacher and performer. She has danced oriental dance almost all of her life and she is also very passionate about Middle Eastern culture. Suvi has also practiced many other dance styles and all this has brought a lot of variety and flavours to her dance. She especially likes to approach oriental dance with methods built in contemporary dance. At the moment Suvi gives weekly classes and privates in Helsinki and has also been invited to teach to Sweden, Denmark, Estonia and Hungary. She has been traveling and performing around Europe and Middle East in different oriental dance events. She has become more and more popular during the past few years with her unique style and expression.

Suvi thinks that oriental dance is an art form that is still looking it’s place in the universal dance scene. It’s important to bring it out to wider public with understanding the requirements for a dance style that is defined as performing art. But it is as equally important to respect roots, history and pioneers of oriental dance.


 

 

   

Log in

User name:
Password: